Oudercomité Sint-Norbertus

Als mama of papa heb je het beste voor met je kind(eren). Je hoopt dat ze zich goed in hun vel voelen, leuke vriendjes maken, veel bijleren en bovenal erg gelukkig worden. Natuurlijk wil je ook dat je kind(eren) zich goed voelen op school en in de klas.

Als oudercomité willen we ons hiervoor eveneens inspannen. We hopen om samen met alle ouders en leerkrachten te bouwen aan een toffe school waar iedereen elkaar kent, voor elkaar zorgt en van elkaar leert.

Doorheen het jaar organiseren of ondersteunen we verschillende activiteiten en projecten. We proberen de leerlingen (en hun ouders) iets extra’s te bieden, bijvoorbeeld op de eerste schooldag, tijdens het (groot)ouderfeest of met de komst van Sinterklaas. Dankzij enkele gezellige activiteiten zoals een eetfestijn of een barbecue trachten we de school ook financieel te steunen. Dit maakt het mogelijk om extra didactisch materiaal aan te kopen, de refter en turnzaal op te knappen, de speelplaats een make-over te geven, enz.

Een oudercomité is natuurlijk niet mogelijk zonder enthousiaste ouders die de school een warm hart toedragen. Vandaar ook deze oproep. Wil je meer betrokken zijn bij de school van je kind(eren)? Heb je zin om een handje toe te steken bij de ene of ander activiteit in de school? Of heb je gewoon een leuk idee dat de leerlingen ten goede kan komen? Dan is het oudercomité misschien iets voor jou!

Wil je meer weten over het oudercomité en wat er leeft op school? Aarzel dan niet om iemand van het oudercomité of van de leerkrachten aan te spreken of een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..   Voorstellen ter verbetering zijn altijd welkom, ook indien je je niet meteen geroepen voelt om in het oudercomité te komen.

We kijken er alvast naar uit om jou beter te leren kennen!

Volg onze school op Facebook

VBS ST-GERTRUDIS

Grootveldstraat 2

3400 Landen

Fax : 011/ 88 78 37

Vestigingen :

1. GROOTVELD : Grootveldstraat 2, 3400 Landen

2. BOVENPOORT : Bovenpoortstraat 48, 3400 Landen

3. SINT--NORBERTUS : Norbertusstraat 15, 3400 Landen

4. KLAVERTJE VIER : Jonker Janlaan 3, 3004 Attenhoven

ONZE KLASBLOGS

Klik op de klasblog van je keuze

* CK6 juf Greet

* CK7 juf Nathalie

* NK1 Juf Fanny

ONZE ZORGWERKING

Onderwijsregelgeving

Copyright © 2015. All Rights Reserved.