Oudercomité Sint-Norbertus

Als mama of papa heb je het beste voor met je kind(eren).
Je hoopt dat ze zich goed in hun vel voelen, leuke vriendjes maken, veel bijleren en bovenal erg gelukkig worden.

Natuurlijk wil je ook dat je kind(eren) zich goed voelen op school en in de klas.
Als oudercomité willen we ons hiervoor eveneens inspannen.
We hopen om samen met alle ouders en leerkrachten te bouwen aan een toffe school waar iedereen elkaar kent, voor elkaar zorgt en van elkaar leert.Doorheen het jaar organiseren of ondersteunen we verschillende activiteiten en projecten.

We proberen de leerlingen (en hun ouders) iets extra’s te bieden, bijvoorbeeld op de eerste schooldag, tijdens het (groot)ouderfeest
of met de komst van Sinterklaas.
Dankzij enkele gezellige activiteiten zoals een eetfestijn of een barbecue trachten we de school ook financieel te steunen.
Dit maakt het mogelijk om extra didactisch materiaal aan te kopen, de refter en turnzaal op te knappen, de speelplaats een make-over te geven, enz.

Een oudercomité is natuurlijk niet mogelijk zonder enthousiaste ouders die de school een warm hart toedragen. Vandaar ook deze oproep. Wil je meer betrokken zijn bij de school van je kind(eren)?
Heb je zin om een handje toe te steken bij de ene of ander activiteit in de school?
Of heb je gewoon een leuk idee dat de leerlingen ten goede kan komen?

Dan is het oudercomité misschien iets voor jou!
Wil je meer weten over het oudercomité en wat er leeft op school?

Aarzel dan niet om iemand van het oudercomité of van de leerkrachten aan te spreken of een mailtje te sturen naaroc.sint.norbertus@gmail.com.  Voorstellen ter verbetering zijn altijd welkom, ook indien je je niet meteen geroepen voelt om in het oudercomité te komen. We kijken er alvast naar uit om jou beter te leren kennen!